Raindrops

2010-08-24 @ 21:39:01 / Allmänt


Jag kommer bli en grym hemmafru.

2010-08-15 @ 18:39:48 / Allmänt

Ni kan inte annat än hålla med


Alla dessa fobier

2010-08-15 @ 13:59:07 / AllmäntGoddag!

Som många av er kanske redan känner till så har jag en massa fobier. En av dom fick jag stöta på och trotsa imorse. I form av en spindel.

Jag gick runt och tugga på en macka, gick in i mitt rum och till min stora fasa konstatrade att det satt en gigantisk spindel ovanför mitt fönster. Sprang ut i total panik och skrek till syrran(fem år) att det satt en spindel i mitt rum!

Syster: Men ta bort den då.
Jag: MEN NEJ JA VÅGAR INTE!
Syster: Jag kan ta bort den! *Stolt*

Då tog jag saken i egna händer och hämtade ett glas och en stol. Redo för min spindeljakt gick jag och syrran in i rummet. Sen när jag skulle ta den skrek ja nått i stil med "GUD TÄNK PÅ KATTUNGAR, kattungar, kattungar AAAH" för att lugna ner migsjälv... Tror ni ja tänkte på nått annat än håriga krälande spindlar då eller!? Inga kattungar här inte -.-' Fick iaf tag på spindelfan och bönade syrran öppna ytterdörren. Hon fick ju såklart inte upp dörren och jag stod där med en spindel i ett glas och med total panik. Att så litet kan va så otroligt skrämmande!

Fick iaf tillslut ut den. Men jag har men för livet nu. Tittar omkring mig i rummet var femte minut nu ifall en hel koloni av spindlar skulle komma och hämnas.

Alla andra med spindelfobi förstår mig nog!


Meningslösa diskussioner med migsjälv

2010-08-13 @ 22:47:29 / Allmänt


Gokväll kära människor! Ska ännu en gång konstatera att det är FREDAG DEN TRETTONDE. DOMEDAGEN ÄR NÄRA. aa.. fast... nee.

Mig har det då inte under några omständigheter undgått att det är just Fredag den trettonde eftersom halva ens vänskapskrets har ältat det hela dan på Facebook. Har folk inget annat att skriva om?

Nejmen jag gillar Facebook, ett jäkligt coolt fenomen där man har typ allmänbildning, nöje och koll samtidigt. Men det jag absolut HATAR med det är allt onödigt shit som man lägger till i sin redan överbelastade hjärnkapacitet. Som om jag bryr mig att en dotter till en väns bekant, som jag har hälsat på en gång, har bakat bullar idag?

I alla fall, hör inte ens till det ja ville ta upp.

Igår så berättade en kompis att hon har planerat sitt liv i högsta möjliga detalj och då började jag också reflektera. Jag älskar att planera! Men grejjen är att jag planerar på tok för mycket. Och vad ska man med allt planerande till? Man får ju fan inget gjort. Och livet går ändå aldrig enligt planerna.

Tänk om jag har planerat ihop en resa till sydafrika som jag ska på om en månad och dagen efter blir bortrövad av ett gäng galna kor när jag ska hem från affärn. Då har ju allt planerande varit slöseri av värdefull tid. Hade ja stuckit på dendär safariresan direkt så hade jag ju redan vart där.

Bara nått ja kom å tänka på. Varför planerar man. Egentligen?

Peace out


Sunlight

2010-08-12 @ 11:39:35 / AllmäntUnderbara sommar! Känns nästan lite sorgligt att den snart är över.

Early mornings

2010-08-11 @ 14:30:06 / Allmänt

I bet you can't find me!

2010-08-04 @ 14:22:15 / Allmänt

Hello there! Det va drygt en vecka sen, vilket betyder att jag måste vara oerhört saknad vid dethär laget! Om inte så kan ni åtminstonde låtsas ;)

Kan inte påstå att ja har gjort så mycket de senaste dagarna, utan skyller mera på inspirationsbrist och lathet.
I Måndags va det min sista dag på Jamtli, det vart ett tårdrypande farväl med mina arbetskollegor. Nästan. Suger rätt igenom och jag har inga som hellst planer på hur jag ska spendera de resterande tre veckorna av sommarlovet. Men det löser sig nog somehow!