Lov, jul och allt såntdär

2010-12-25 @ 12:46:20 / Allmänt
Och så var julen över. Jag hade en väldigt bra jul :D mycket trevligt, men samtidigt är det skönt att ha den över. Höll på att stressa ihjäl innan den så det är inte förrän nu jag kan ta ett välförtjänt jullov! :D Planen är att sova, umgås och skratta en massa! Får hoppas att kylan inte hindrar en ifrån det. Eftersom det faktum att tempraturmätaren har stått på runt -25 hela tiden de senaste dagarna inte gör att det känns särskilt lockande att gå ut. Dagens planer, oavsett väder är iaf bio med Frida. Vi ska på premiären utav "Kung Caspian och skeppet gryningen", blir nog super! Har väl egentligen aldrig fått upp något större intresse för Narnia, trots mitt intresse för fantasyböcker. Tur nog så gillar jag filmerna bättre!

Upptäckte föressten för några dagar sen (efter en smärre research) att Narnia-böckerna är skrivna i en väldigt mysko ordning vilket gör att filmerna också kommer i mysko ordning. Krångel.

We all living in our own fairytale

2010-12-19 @ 10:23:51 / Allmänt
min syrra lekte att hon var törnrosa iaf..

Helgens äventyr

2010-12-14 @ 19:02:59 / Allmänt
Helgen tillbringades i vanlig ordning med älskling. Galamiddag på lördan med massa god mat vart det. Tog dock inte mkt kort för jag var för lat ^^ trevligt och gott var det iaf! Sen i Söndags bakade älskling och jag lussebullar! Första gången ever för min del och vi skrattade gott när vi tog ut första färdiga plåten ur ugnen... Dom såg ju väldigt speciella ut om vi säger så :) men goda dock, vilket fick mig att upptäcka min kärlek för lussebullar!

Och idag har det varit en hell of a produktiv dag! Matteprov, mediekommunikationsprov och julklappsinköp :D ska sätta mig och slå in alla julklappar nu! ^__^

Lights

2010-12-11 @ 10:07:37 / Allmänt

Skidskytte

2010-12-05 @ 18:01:09 / Allmänt
Den här dagen kan beskrivas som kall. Liten note to self är att skaffa ett par fingervantar, för att det är omöjligt att fotografera med vantar och ännu värre utan. Mina fingrar förvandlades idag till ett par förfrusna köttklumpar i loppet av 5 minuters vistelse utomhus. Verkligen supernajs!

Jag ska aldrig gå ut igen. Någonsin!