Yeah baby!

2010-03-31 @ 21:37:09 / Allmänt
Nu jävlar e det påsklov! Chill ;)

Det inleder vi med att käka massa onyttigheter(man ska ju börja i tid) planera viktiga möten och bara chilla. OCH för att vara lite extra kreativ så har jag pysslat lite med bloggen och därmed skrämt iväg alla mina manliga läsare(om jag nu har några!). Resultatet vart väldigt tjejigt. Men jag är inne i nån blommig/söt/rosa-period.

Sen vill jag passa på att lägga upp några bilder från fotograferingen med Linda som vi hade för nån vecka sen. Hon va grymt duktig!Kommer fota en massa på lovet! :D
Glad påsk folk <3

Something new

2010-03-29 @ 18:07:16 / Allmänt

Jag är nog en aning beroende utav mat-mot-vit-bakgrund-bilder!För några veckor sen, mitt under vårstädningen hittade jag ett par kinapinnar. Och idag när jag såg att vi hade kycklingcurry i kylen kom jag att tänka på dom! Jag hade aldrig ätit med sånna förut, men jag tänkte att det kunde vara kul att lära sig något nytt!

JOO TJENA!

Det tog typ 100 år och resulterade med fet träningsvärk i armen. Kommer aldrig förstå mig på Japaner och deras skumma uppfinningar... Don't try it!

Annars har jag haft matteprov idag. Vinklar, skala och phytagoras sats. Superenkelt! Efter det stack jag och Carro som vanligt till bibblan, Carro började skriva på en ny novell(blir nog väldigt bra) och jag va allmänt hyper. Sen stack vi till ÖB. Vi sjöng oss igenom den "långa" vägen dit. Mycket vackert må jag säga. På ÖB hittade Carro en massa fynd och jag utbrast hela tiden "Fan va billigt!"

När jag sedan såg en hel vägg med godis kunde inte ens jag hålla mig längre! Köpte en liten påse nappar, och förfan vad äckligt det va... det smakade.. skosula? Uscha!


Picnick

2010-03-26 @ 16:10:32 / Allmänt


Hellu! Kom nyss tillbaka från en pickinick med mamma ^^
Mys å bara sitta i solen nere vid storsjön och slurpa på varm oboy!

Har annars haft en rätt skön dag. Medieproduktion på morgonen och fick sedan sluta!

It's only a dream

2010-03-25 @ 10:02:02 / Allmänt
Hear the whisper of the raindrops, Blowin' soft against the window

v.12

2010-03-24 @ 18:51:55 / Allmänt


Denhär veckan går tiden lite extra fort tycker ja. Det har redan gått en halv vecka och det känns om om inte jag har hunnit med något vettigt. Har spenderat det mesta av tiden med att försöka hitta en praktikplats. Ja. Efter två dagars sökande sitter jag fortfarande här utan resultat. Och det ska va klart till imorgon, så jag försöker att inte tänka på att jag med 99% risk kommer hamna bland massa snoriga små monster (även kallade barn) eller får jobba med att sortera ruttna tomater på Ica. Men jag föredrar faktiskt tomaterna för främmande dagisbarn är inte männskliga(alla som har praoat på dagis förstår vad jag menar)!Crap.

Dessutom har jag blivit lite utav ett hälsofreak. Tänker hela tiden på vad jag stoppar i mig. Går till och från skolan varje dag och har nästan slutat med mitt godis-missbruk.

Och på tal om ingenting! Vill träffa lite människor.. är trött på å plugga, sitta vid datorn och fota. Såå... glass i badhusparken nån solig dag? Stanhäng? Kramkalas? Gangbang? Simtur i Storsjön? Eller nått annat sätt att umgås! Let me know :*Always in my toughts

2010-03-21 @ 16:21:13 / Allmänt


Everything has its beauty, but not everyone sees it

2010-03-20 @ 15:38:26 / Allmänt


En bild från i Måndags, då jag va ute och fotade med Carro och Fredde.

Och Idag har jag vart ute med Linda och fotat! Man kan ju tro att det är det enda jag gör (vilket det i princip är. Nejmen skämt å sido)! Höll till i badhusparken och det va jättefint fotoväder! Blev många bra bilder (och köldskador), som jag får se till att lägga upp sen.

Drog sedan till lillänge och shoppade nya jeans och en ny jacka. Därifrån tog jag en promenad hem i det fina vädret. Vårvårvår!Friluftsdag

2010-03-17 @ 13:56:39 / Allmänt
Kom hem för ungefär en timme sen. Har duschat och sitter nu med en varm kopp té och myser :D
Riktigt härlig dag! Soligt och fint. Det vart en långpromenad på isen med Mi, gick 4km fram och tbx. Så nu har jag fått motion för ett helt år framåt! Tycker jag..


Söta Lasse och Carro chillar i solen :D


Evve och jag vilar efter spontan springtur
Åh.. jag älskar våren <3


Kväll

2010-03-14 @ 22:49:08 / Allmänt
Ännu en egobild, och en bild på min frukost. Jättekul.

Jag vill fota.. har haft massa idéer på sistonde, som jag ska genomföra! Nångång. Men det jag har fotat på sistonde saknar känsla, helt. Måste ta tag i dethär.Friday morning

2010-03-05 @ 12:45:53 / Allmänt
Tjeeenare! Är sjuk och uttråkad. Bra start på lovet!
Ok, så illa är det kanske inte...

A cup of tea?

2010-03-03 @ 11:29:18 / Allmänt
Nu har även jag joinat "halstablettsklubben", dvs gått och blivit förkyld! Ska väl inte ljuga utan säga att det är sjukt skönt! Har varit så stressad dom senaste dagarna så det är fan rena paradiset å ligga still en hel dag. Att det sedan känns som om jag har käkat tusen krossade speglar botar vi med mycket té och halstabletter. Så det är lite plus minus noll, fast egentligen är det nog mer plus än minus. Får ju äntligen ta itu med alla inlämmningsuppgifter!Matteprov

2010-03-01 @ 18:22:20 / Allmänt
Hejhopp. En halvtrög start på veckan kan man ju säga. Inte ens någon sovmorgon >.< började istället dagen med Svenska där vi såg nån halvcreepy film i två timmar. Sen lunch. Tänk er å sitta i ett mörkt klassrum och sedan gå ut i snö och solsken. Ja, jag blev verkligen blind! Sen matteprov. Tjoho (eller?). Geometri. Det gick fan bra!