Ett stycke Östersund

2010-11-28 @ 17:39:41 / Allmänt

Rose

2010-11-27 @ 14:57:21 / Allmänt
Fick en ros igår som krya på dig-present av älskling! Cutiepie!! <3 :3 Utan tvekan den största ros jag har sett, lika stor som min handflata och luktar så sjukt gott, åh :'D

Annars är läget fortfarande snorigt, men helt klart på bättringsvägen!

Reflection

2010-11-26 @ 11:28:27 / Allmänt
Har gått å blivit sjuk, awesome...

Fuck this shit..

2010-11-24 @ 17:14:43 / Allmänt
ingenting går någonsin som man vill.
och med det sagt slänger jag in en flitigt spelad playlist.

Olika nyanser av vitt

2010-11-24 @ 14:09:39 / Allmänt
Tog en liten promenad från skolan idag, kallt som satan, kändes som om mina fingrar skulle falla av efter ett tag, men jag hann åtminstonde ta några kort på omgivningen.

Annars ser dagarna rätt lika ut. Fulla av rutiner och mörker. Är dessutom lika insnöad i plugg som resten av världen är av snö. Trots det så går tiden fort, redan på söndag är det ju första advent och även om jag är en smula less på allt glögg-drickande och pepparkaks-knaprande redan innan det ens har startat så känns det hela rätt mysigt.

While the time pass by

2010-11-20 @ 15:09:20 / Allmänt

Thursday

2010-11-18 @ 14:22:23 / Allmänt
Skönt med lite ledighet efter en hetsig vecka! Idag har jag t.o.m. hunnit ut och föreviga de få ljusa timmarna. Ljus har föresten blivit en bristvara och allt dränkt under ett vitt täcke, så jag har bosatt mig i tjocktröjor och halsdukar numera!

Igår tog jag och såg nya Harry Potter, hela filmen va en känslomässig karusell. Sorglig, läskig och rolig at the same time. Sjukt bra gjord och totalt värd att se! Lite jobbigt dock att den är i två delar, slutade ju så spännande!

Tisdagens projekt

2010-11-10 @ 21:04:08 / Allmänt
Modell: Jag Foto: Evve

Modell: Jag Foto: Carro och Fredde

Modell: Anders Foto: Jag

Bilder från tisdags när vi lekte i studion som troligtvis inte ens kommer till användning.
Well, sitter hos älskling nu iaf och har redan börjat min helg! Kommer bli grymt <3

Mysko dilemman och APU

2010-11-09 @ 21:00:57 / Allmänt
Jag insåg just att jag inte är sådär superbra på att skriva långa intressanta texter. Jag menar hur intressant är det på en skala att läsa om typ "jag va nyss på dass, då tog toapappret tog slut"? Disskuterade det med Jerry och då på nått vänster lyckades vi slå vad om att han inte kunde skriva en fängslande novell om just det! Vad gör mannen? Printar på som fan och lyckas få fram en grym novell under loppet av en timme. Så jag är tydligen överbevisad! So let's give it a try. Kan Jerry skriva om toapapper så kan jag skriva om en dag i mitt liv.

Imorse låg jag som en klubbad säl och ville för allt i världen inte gå upp ur sängen. När jag väl tar mig upp ur sängen inser jag att jag har sisådär en halvtimme på att klä på mig, käka, sminka mig och packa ner grejjor innan min buss går. Hej stress. Lyckas dock ta mig till bussen och får stå och mysa med massa främlingar medan jag flyger från ena sidan av bussen till den andra med min underbara balans.

Väl på skolan får jag posa i en för stor sporttopp, skvätta vatten på en halvnaken man, hoppa i mjöl och göra en massa lösmustascher utav post-it lappar. Bra Tisdag fan!

Så länge solen värmer

2010-11-03 @ 17:16:22 / Allmänt
Idag kom solen och hälsade på i Östersund igen efter flera veckors konstant molnighet. Vi har dock ingen snö vilket brukar vara vanligt vid den här tiden. Förövrigt börjar jag ett inlägg genom att småprata om vädret, vilken klyscha.
Och jag borde nog ha satt ett rekord i att återuppstå ifrån dom döda vid det här lagret när det kommer till vettig uppdatering på bloggen. Nu har jag iaf höstlov, vilket är galet skönt. Hinna se en massa filmer på filmfestivalen och socialisera med folk står högt på listan.