08:22

2010-09-30 @ 09:58:36 / Allmänt
Möttes av en fin syn när jag vaknade imorse och drog ut på en fotorunda. Slutade med att jag sket ner mina byxor och halvt frös ihjäl, men det var det värt! :D

Followed by raindrops

2010-09-21 @ 16:27:27 / Allmänt

Så var det en månad.

2010-09-20 @ 18:33:38 / Allmänt
Tid är nyckeln till det mesta. Och i mitt liv har tiden gått väldigt fort den senaste månaden. Otroligt fort, jag har knappt känt av den. Det har varit den bästa månaden i mitt liv, med den bästa personen i mitt liv. Jag älskar att vakna före dig och se dig sova, älskar hur du helt plötsligt kan börja skratta åt mig, älskar din blick när du är koncentrerad, älskar dig även när du är irriterad och ditt sätt att finnas där för mig. Älskar även att du knappt har några hämningar alls och kan alltid få mig att skratta, även när jag mår som värst. När jag mötte dig för första gången, så trodde jag aldrig att du snart skulle bli en så stor del av mig. Jag saknade dig, även fast jag knappt kände dig då. Jag vart fast direkt. Även fast jag inte ville erkänna det till mig själv. Vilket jag förstås tvingades att göra senare och det ångrar jag inte. Enligt mig är du perfekt, även om du kanske har imperfekta sidor, så är dom fina i mina ögon(och inga fnysningar nu, jag menar det). Det har bara gått en månad, men för mig spelar inte tiden någon roll, det enda jag bryr mig om är att jag har dig i mitt liv. Du är min mur, du får mig att känna mig trygg och jag älskar dig utav hela mitt hjärta.

Last signs of summer

2010-09-07 @ 19:29:18 / Allmänt

Gårdagen i bilder

2010-09-03 @ 09:16:15 / Allmänt
Fredde var snäll och bjöd oss på kakor!
Sen drog vi till badhusparken, där Carro jagade ankor
Och vi tog en massa kort
Johan dök upp från ingenstans!
Carro och jag klättrade i träd!
Fredde posade med en snygg röd bil
Jag posade med en snygg röd bil
Vinglade fram på skateboard och våldgästade Vittra gjorde vi också! Händelserik dag ;)

2010-09-01 @ 20:19:45 / Allmänt
Hey folks! Ovan kan ni skåda bara en bråkdel av bilderna som jag har tagit under dom sista veckorna i Augusti. Som jag för det mesta har spenderat med min älskling <3

Och tro det eller ej så har även mitt brinnande intresse för foto halkat ner på en andra placering på listan över "saker jag älskar". Den lediga tid som brukade gå till foto går nu till den viktigaste personen i mitt liv, plugg och att försöka upprätthålla nån social kontakt med resten av omvärlden. Så jag har praktiskt tagit ett liv nu.

Men, frukta inte! Det är ju på tok för synd att lägga kameran på hyllan och låta den damma när jag dessutom måste bryta traditionen bestående av idétorka som jag har varje höst och vinter! Jag och Carro håller redan på att smida onda planer om en höstfotografering som ska äga rum inom en snar framtid. Och på tal om tid, så har jag jäkligt mycket av den varan på vardagar numera eftersom jag har ett sjukt soft schema som låter mig vara ledig i en eftermiddag och två förmiddagar per vecka. Pretty nice där. Det som är lite mindre nice är att jag har mer eller mindre tvingat migsjälv att läsa Matte B snabb och Matte C under dethär läsåret. Men jag har min tröst i form av Fotografisk Bild A, tre timmar varje vecka med bara foto. ORGASM.

Nog med meningslöst nördsnack, nu ska jag fan göra mig en kopp té och chilla sönder!
HARE GÖTT!