Kopiösa mängder te och film

2011-03-30 @ 10:32:16 / Allmänt
Om jag lever? Nja nästan. Hostar mer än vad jag pratar och dricker mer té på en dag än vad jag oftast gör på en vecka. Och för att underhålla migsjälv ser ja på en massa skit. I söndags t ex såg ja "Fenomen med Uri Geller". Va jäkligt faschinerad av programmet ända fram tills Uri Geller tog fram en trasig klocka och skrek FUNGERA! Bara sådär började den fungera.. så där rök trovärdigheten. DET lustiga va ju att han bad folk hemma i tv-sofforna göra detsamma.. Kan ni inse hur mycket ja garvade när ja fick bilden utav en 2 barnsfamilj stå där hemma och skrika FUNGERA DÅ! till en trasig klocka? Haha nej herregud vilken bluff..

Och på tal om bluff. Fan vad det finns många filmer nuförtiden som har sjukt bra skådespelare och total crap till handling! Såg The Tourist, med Angelina Jolie och Johnny Depp för nån vecka sen och handlingen va ju helt knäpp. Jag vet inte hur det är med er men jag ser fortfarande en film för att den har en spännande handling. Dock verkar filmbolagen missuppfatta detta och det blir istället något i stil med: Lite action och sex, det är ungefär allt som behövs. Sen kan anställa heta skådespelare som håvar in pengarna åt oss. Fantastisk plan! Men det finn ju en hel del bra filmer också. Såg 127 hours och älskade den! Förstår inte heller hur filmskaparna lyckas hålla intresset uppe all the way. Huvudpersonen sitter förtusan fast i ett klippblock igenom hela filmen. Hur spännande kan det va liksom? Sen alla snygga kameravinklar ska vi inte gå in på ens :D

Nej nu är det dags för min andra kopp té för dagen! :)

pouring water

2011-03-23 @ 14:44:47 / Allmänt

Onsdag morgon

2011-03-23 @ 07:35:32 / Allmänt
Godmorgon! Sitter och dricker té och har exakt 45minuter tills min buss går. Älskar att slappa på morgonen eftersom man är så seeg då. Väl på skolan blir det 3 timmar med flash, det underbara programmet som man bara vill kasta ut genom fönstret. Tröstar mig dock med tanken att jag slutar efter lunch, sen får vi se vad det blir för spännande påhitt.

Och så mer snö ja

2011-03-22 @ 17:24:57 / Allmänt
Detta är vädret med en timmes mellanrum då. Nu får det vara nog får man tycka.. annars flyttar isbjörnarna hit och vi kommer behöva bygga iglon snart!

Details

2011-03-21 @ 17:21:11 / Allmänt
Ja vad säger man? Kass uppdatering..
Skolan brukar va en bra grejj å skylla på, så vi kör på den ;)

Vårsol

2011-03-11 @ 13:46:19 / Allmänt
Jag och mamma gick ner till sjön för att dricka kaffe och ha fantastiskt roligt åt absolut ingenting! :D

Random piqs

2011-03-09 @ 13:55:07 / Allmänt
Random bilder från förra veckan och helgen.
Det är awesome med lov, och ikväll blir det tjejkväll <3 Känns ju som en evighet sen sist så det ser vi fram emot!