Midsommar

2012-06-23 @ 09:57:36 / Allmänt
Finfint midsommarfirande med Mickan, Sork och massa folk i Ås! :)

Framtidsplaner och lyckorus

2012-06-20 @ 11:15:21 / Allmänt
 Vaknade kl halv sex idag och kunde inte somna om. Inhumant om ni frågar mig, men det fixade sig med ett par koppar kaffe.
 
Arbetslösheten och bristen på planering inför framtiden borde träffa som en sten i skallen snart tycker man. Fast helt oplanerat är det ju kanske inte. Bara halft. Skrev ju in mig på Arbetsförmedlingen förra veckan, en vecka senare skriver jag ut mig. Känns ju bara lite onödigt.
 
Kollade mina meritpoäng inför antagning på högskola som visade sig vara bättre än förväntat. Har kanske en liten chans ändå där med Psykologin. Annars är det ju bara 2-3 ämnen att plugga upp. För in på detdär programmet ska jag. Känns ju dock som en hel drös med människor tvivlar på mig. Det viktigaste tror jag ändå är att man har en passion, då blir vägen till ens mål mycket enklare. Vill man ha nått så får man slita.
Inte aaaalls klyschigt sagt. Nejnej.
 
Blev lite glad häromdan också när jag loggade in på Carbonmade och skulle kolla vad det kostade att uppgradera mitt konto. För Tumblr och Carbonmade är där jag hänger nuförtiden! Fick syn på detta:
 
 Seriöst, med en rosa enhörning och allt?! Vem blir inte glad av sånt?

18 Juni

2012-06-18 @ 14:21:40 / Allmänt
Livet är bra helt enkelt.

16 Juni

2012-06-16 @ 12:54:09 / Allmänt


Att komma in och störa min syster när hon gör något ytterst viktigt är ju en favorit. 

Introducerar vuxenlivet

2012-06-14 @ 16:49:56 / Allmänt
Lite blandade bilder från idag och några veckor tbx :)

Första veckan som arbetslös har varit ytterst spännande(who am I fooling?). Underbart att bara inte ha en aning om vad man gör! Stod och strök mina betyg med strykjärn igår och insåg varför man får viktiga papper i kuvert t ex. Mina betyg såg ju ut som toapapper.

Gick även till arbetsförmedlingen, precis som alla andra. Stället kan ju snart satsa på att bli en ny krog med tanke på alla ungdomar som verkar springa omkring där. "Nej tyvärr är du inte kvalificerat till något jobb med dina betyg, men vi har en bar precis runt hörnet". Affärsidén där.

Men utöver det så känns det ju ändå rätt chill att inte ha en aning om vad man ska göra. Lite frihetskänsla över det hela. Nu inväntar jag bara riktiga sommarkänslor som inte kommer i form av massiva vattenmassor som dränker Östersund. Fast å andra sidan är det ju så Jämtlänsk sommar det kan bli. Blött och kallt.

Diverse äventyr

2012-06-05 @ 17:08:32 / Allmänt

En månad sen nu! Haft fullt ös med diverse studentgrejjer och inlämningar som ska vara klara i tid. Känns konstigt att bara sitta här nu och inte ha något att göra fram till studenten! Har dock hunnit med en del sen sist.


Spontan klassmiddag/klassfest förra veckan, det var jättefint att spendera lite mer tid med folk man spenderat 3 år med.
Dagen efter var det bara att sätta sig på ett tåg med Mi och hennes pappa och dra iväg på en flygdag i Linköping.


Massa flygplan, massa köer och en föreläsning senare var jag nöjd med äventyren. Vi var lite smått hjärndöda på tåget hem tills jag och Mi fick vår sockerkick och började räkna rapsfält, lösa korsord och läsa.

Spelade Yatzy, sjöng och sprang runt och fotade gjorde vi också.

Gårdagen spenderades med en grillkväll. Jag och Mi storhandlade på Maxi. Ska man göra nått så ska man göra det ordentligt.


Köpte även en kronärtskocka och faschinerades. Men den var inte god att grilla iaf.