Söndag

2014-01-19 @ 15:47:27 / Allmänt
 
Begav mig ut på en liten söndagspromenad. Trots att det "bara" var -10 ute så frös fingrarna till is och det tog ett bra tag att tina upp dem. Det var fint fotoväder dock. I veckan har jag totalt isolerat mig från all möjlig mänsklig kontakt och bara pluggat och tränat. Nu är äntligen Forskningsöversiktskursen klar och börjar på en ny imorgon. Första föreläsningen med klassen sen i början av sommaren, så det ser jag fram emot. Kommer säkert att utveckla ett kaffeberoende igen redan första dagen. Det där automatkaffet är inte ens gott. 

3 Quick Ways To Fix An Argument

2014-01-18 @ 14:40:00 / Tips
 
 
Ville bara tipsa om den här killens youtube-kanal. Matthew Hussey, är mest inriktad på kärlek och den typen av psykologi. Jag har följt han i ungefär ett år och jag älskar hur han förklarar komplicerade saker och gör dem logiska och enkla att förstå. Oavsett om det är en släkting, vän eller pojkvän har nog alla varit med om att man har blivit arg och sagt massa saker och helt plötsligt sårat någon. I videon ovan förklarar han hur man kan undvika det och olika stadier som man går igenom vid en argumentation. Väldigt intressant, se den!

Storm

2014-01-09 @ 19:44:00 / Resor
 
 

Serenity

2014-01-09 @ 19:41:00 / Resor
Jag åkte ner till Simrishamn stax efter jul. Bästa starten på året att få spendera nyår med pojkvännen. Han skulle jobba en dag och det blev att jag gick ut på en fotorunda vid hamnen. Det var en fin soluppgång över havet.
 
Havet både faschinerar och skrämmer mig på ett sätt, men vågorna var inte så stora så jag satte mig vid vattnet. Medan hade ett vaksamt öga på vågorna så kom en ensam svan glidande på vattenytan mot mig. Svanar brukar oftast vara två, men det sägs att de lever resten av sina liv själv när de inte längre har en partner. Så där satt vi och höll varandra sällskap en stund, precis som att varken jag eller svanen ville vara själva. 

Resume av Sundsvallslivet

2014-01-09 @ 19:08:00 / Allmänt
En lite resume av hösten 2013, bättre sent än aldrig. Flyttade för 3,5 månader för praktik till Sundsvall. Det var så himla fantastiskt på alla sätt att bara få byta ut allt i ens vardag, gå på ställen där man aldrig varit och att träffa nya fina människor. Bodde med världens bästa roomie också, det bästa var att vi faktiskt lyckades bo ihop trots att vi är kvinnor. Överkonsumerade äggmackor under dessa månader och lärde oss byta proppar. 
Powerwalkade med roomie i närområdet nån dag i September, pallade plommon, gick lite vilse och hittade får
 
Förutom äggmackor överkonsumerade vi fikon ett tag också, här är en fantastisk grötfrukost
 
Reéne tog oss till Spikarna en dag, där vi spang runt, klättrade på klipporna och värme oss i solen
 
Gick på höstens enda fotopromenad utan att ha en aning om var jag var påväg
 
Fyllde 20 och gick på spa med pojkvännen. Möttes av helt fantastisk utsikt och kunde inte fått ett bättre avslut på mina tonår