Tjejkväll

2015-01-25 @ 15:59:41 / Allmänt
Tjejkväll hos Linnea igår. Himla mysigt att träffa Renee, Linnea och Carro igen som jag seriöst har saknat ihjäl medans jag var borta i Skåne. Hade varit perfekt om jag kunde packat ner dem till nästa gång.
 
Vi åt i alla fall en massa gott igår, mös med kissen som ville sitta i knät när vi åt och tog massa flumbilder. Eller ja, vi skulle väl försöka vara normala men gick ju som det gick. 

Lite kvällsfunderingar

2015-01-21 @ 22:13:00 / Tankar
Hej bloggen, jag sitter framför datorn med en kopp mintte. Man skulle nog kunna kalla detta för mitt "naturliga habitat".
 
Jag har länge tänkt på att jag borde vara mer personlig i min blogg, hittils har det ju till stor del handlat om mitt fotointresse. Däremot har jag börjat känna på sista tiden hur jag har fastnat för skrivandets konst och att jag har många tankar som jag skulle vilja dela mig av. Jag tror att många människor inte vet så himla mycket om mig och jag känner mig mer eller mindre anonym med mina tankar. Saken är den att jag i högsta grad egentligen är en funderande människa. Jag har nog aldrig någonsin varit en talare och prat kommer sällan naturligt för mig. Utan jag föredrar att sitta själv och förlora migsjälv i tankar eller att lyssna på andra. Ett samtal för mig handlar om att lära känna hur en människa tänker och varför. Jag har därför en inneboende avsky mot alla typer av småprat. Förövrigt är jag ju i särklass urkass på det med. Det känns alltid en smula krystad att prata om väder, när jag vet att människor bär på en hel drös andra mer spännande berättelser. Men samtidigt så känns det ju sällan som att man kan fråga någon rakt ut vad som får denne att gråta eller om rädslor eller exakt om hur de kände när det mötte sin kärlek för första gången. Så jag väljer oftast att vara tyst eller att småprata om vädret istället. 
 
Men utan att raljera in alltför mycket på min människosyn så tror jag att det är därför jag framöver har valt att ägna en kategori om enbart mina tankar. Dels för att vara mer öppen med sådant som jag lägger märke till, men också för att höra andra kloka tankar och inspirera till sånt som jag anser verkligen spelar roll. För att diskutera att det har regnat tre dagar denna vecka kommer någon annan alltid att göra ändå.
 

Snow

2015-01-14 @ 19:29:10 / Allmänt
Länge har denna blogg varit oaktiv nu. Jag hade hela hösten fullt upp med min praktik, spenderade så himla mycket tid där. Sen har jag inte haft ork till att gå ut och fota pga. diverse läkarbesök hela hösten. Misstänker att jag har haft en klämd nerv i nacken sen september som har vållat mig lite problem, men jag ska förhoppningvis snart få ordning på det. Jag är tillbaka på hemmaplan och snön. Det känns skönt även om jag saknar min fina sambo. Man hinner vänja sig att ha varandra nära på sex månader, även om avståndet inte är något nytt för oss. Har saknat vännerna och familjen så dem är jag glad för att träffa igen i alla fall! På måndag börjar jag mitt sista åt som socionom också och det hela har gått så himla fort tycker jag. Vad ska jag liksom göra när jag inte pluggar längre? Kommer kännas sjukt konstigt. Jag tänkte att jag ska uppdatera denna blogg lite mer frekvent igen för att jag har så himla mycket spännande att berätta!