Lite kvällsfunderingar

2015-01-21 @ 22:13:00 / Tankar
Hej bloggen, jag sitter framför datorn med en kopp mintte. Man skulle nog kunna kalla detta för mitt "naturliga habitat".
 
Jag har länge tänkt på att jag borde vara mer personlig i min blogg, hittils har det ju till stor del handlat om mitt fotointresse. Däremot har jag börjat känna på sista tiden hur jag har fastnat för skrivandets konst och att jag har många tankar som jag skulle vilja dela mig av. Jag tror att många människor inte vet så himla mycket om mig och jag känner mig mer eller mindre anonym med mina tankar. Saken är den att jag i högsta grad egentligen är en funderande människa. Jag har nog aldrig någonsin varit en talare och prat kommer sällan naturligt för mig. Utan jag föredrar att sitta själv och förlora migsjälv i tankar eller att lyssna på andra. Ett samtal för mig handlar om att lära känna hur en människa tänker och varför. Jag har därför en inneboende avsky mot alla typer av småprat. Förövrigt är jag ju i särklass urkass på det med. Det känns alltid en smula krystad att prata om väder, när jag vet att människor bär på en hel drös andra mer spännande berättelser. Men samtidigt så känns det ju sällan som att man kan fråga någon rakt ut vad som får denne att gråta eller om rädslor eller exakt om hur de kände när det mötte sin kärlek för första gången. Så jag väljer oftast att vara tyst eller att småprata om vädret istället. 
 
Men utan att raljera in alltför mycket på min människosyn så tror jag att det är därför jag framöver har valt att ägna en kategori om enbart mina tankar. Dels för att vara mer öppen med sådant som jag lägger märke till, men också för att höra andra kloka tankar och inspirera till sånt som jag anser verkligen spelar roll. För att diskutera att det har regnat tre dagar denna vecka kommer någon annan alltid att göra ändå.
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: